Nært samarbeid

Marianne K. Petersen

International Chief Recruitment Specialist

NÆRT SAMARBEID

«En av de tingene jeg setter mest pris på hos Capax, er de faglige utfordringene. Her fokuserer man virkelig på tjenestene som leveres til kundene. Jeg er omgitt av gode kolleger, og jeg synes vi har en veldig god arbeidskultur som verdsetter hele teamet samt den enkelte medarbeiders innsats.»

Bakgrunn

Marianne har en bachelor i engelsk fra CBS og er utdannet coach og NLP-instruktør. Hun har 17 års erfaring med rekruttering av mellomsjefer og spesialister. Hennes spesialkunnskap er innen infrastruktur og vann samt jernbanesektoren.

Emil Plaugmann

Commercial Director

YRKESMESSIG STOLTHET

«Jeg er glad for å være en del av et selskap som tilbyr en spesialisering som få andre konsulentfirmaer i Skandinavia kan. Jeg trives med at hverdagen består av en kombinasjon av komplekse oppgaver og dialog med talentfulle kandidater.  I tillegg verdsetter jeg virkelig mine kompetente kolleger som alltid setter sin ære i å løse oppdragene våre og dermed hever standarden for oss alle.»

Bakgrunn

Emil har en diplomeksamen i forretningsadministrasjon fra KEA og en mellomlederutdanning fra Forsvaret. Han har 9 års erfaring fra rekruttering og konsulenttjenester og har over en periode jobbet med HR-konsulenttjenester på internasjonalt nivå i Nederland.

Anna Svedberg

Business Manager

ET DYNAMISK OG ÅPENT ARBEIDSMILJØ

«Jeg er glad for å være en del av et selskap med sterkt fokus på å bygge gode relasjoner med både kunder og kandidater samt å levere høy kvalitet. Capax har et dynamisk og åpent arbeidsmiljø hvor du jobber med erfarne og hjelpsomme kolleger, noe jeg virkelig setter pris på.»

Bakgrunn

Anna har en master i internasjonale relasjoner ved Hult International Business School og har tidligere erfaring innen rekruttering på internasjonalt nivå.

%d bloggers like this: