Våre konsulenttjenester

Hva vi tilbyr

Capax’ spesialitet er headhunting og rekruttering av ingeniører, IT-spesialister og tekniske ledere. Vi løser også konsulenttjenester i forbindelse med rekrutteringsprosesser, talentutvikling og søk og identifikasjon av globale talentbassenger.

Nye medarbeidere til bedrifter og organisasjoner rekrutteres lokalt og globalt.

Vi har et unikt fokus på – og innsikt i – bransjer som:

  • Infrastruktur og transport
  • Energi, olje og gass, vindenergi
  • Industri og bygg
  • Medisin og medisinsk teknologi
  • Offentlige bransjer

Våre tjenester

Rekruttering og utvelgelse (Search & Selection)

Hos Capax skreddersyr vi våre tjenester for hvert individuelle oppdrag. Vi jobber med alt fra rekrutteringsoppdrag i Sverige til identifisering av kandidater som matcher komplekse ingeniørprofiler i opptil fem forskjellige land samtidig. I oppdragene som vi løser, er det viktigst at våre konsulenter er nært knyttet til hele prosessen og tar ansvar for at den rette kandidaten får den rette jobben.

Les mer om rekrutteringsprosessen her

Begrenset søk

Formålet med begrenset søk er å gi bedrifter lett og rask tilgang til ingeniører, IT-spesialister eller tekniske ledere som ellers er vanskelige å få tak i. Capax har bygget opp et talentkart innen en rekke spesialiserte områder, hvor vi har identifisert kandidater med spesiell kjernekompetanse. Dette gjelder blant annet områder som maskiningeniører, elektroingeniører og prosjektledere. Begrenset søk har som formål å bistå med rekrutteringstiltak som ikke nødvendigvis krever en full Search & Selection-rekrutteringsprosess.

Bemanning

Capax tilbyr formidling av høyt kvalifiserte ingeniører, IT-spesialister og tekniske ledere for prosjekter og midlertidige oppdrag. Dette kan være aktuelt hvis et selskap har en periode med høy arbeidsbelastning eller ikke ønsker å rekruttere flere faste ansatte i en periode. Prosjektansettelse eller midlertidig ansettelse kan imidlertid også omgjøres til fast ansettelse etter avtale.

Personlighetsprofiler

Som en del av vår rekrutteringsprosess tilbyr Capax personlighetstester til kandidatene. Vi er sertifisert i MPA og OPQ32.

Som en selvstendig tjeneste tilbyr vi også å teste kandidater som ikke har vært med i rekrutteringsprosessen gjennom Capax.

Utforming av jobbannonser

Hos Capax har vi en dyp bransjekunnskap, og vi kan derfor tilby å utforme jobbannonser som tiltrekker de riktige kandidatene. Basert på kundens ønsker og behov utvikler vi i fellesskap de mest effektive jobbannonsene.