Virksomheter

Eksperter i headhunting av ingeniører og IT-spesialister

Capax er markedsledende innenfor rekruttering av ingeniører, tekniske profiler og IT-spesialister i Danmark. Med vår unike kjennskap til bransjen, adgang til kandidtkilder og headhunter vi kvalifiserte spesialister. Vi tar utgangspunkt i kundens spesifikke ønsker og behov. Det sikrer at du som kunde får valget mellom de beste kandidater.

Vi har markedets største kandidatdatabase av passive ingeniører, IT spesialister og tekniske kandidater med mer enn 40.000 profiler. Kandidatene arbeider innenfor bransjer som energi, industri og infrastruktur. I dialog med kunden diskuteres alltid muligheten for at udvide kandidatfeltet med utenlandske ingeniører og IT profiler. Du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende sparring om hvordan du best finner et sterkt kandidatfelt til en spesialist eller mellomleder stilling.

«Vi kan varmt anbefale Capax som samarbeidspartner. De har på en veldig god måte tilpasset arbeidet etter våre behov og ønsker. Det er ingen tvil om at teamet består av dyktige og kompetente rekrutteringsspesialister.»

Marianne Funch – Sr. HR Partner, National Oilwell Varco (NOV)

Datasenter

Case: Rekruttering av kandidater til oppstart av nyt datasenter i Danmark

Vår kunde hadde et stort behov for ingeniør og IT kandidater til deres nye datasenter i Danmark. Kundens krav var bl.a. at kandidatene skulle kunne både flytende dansk og engelsk. Den store utfordring var datasenterets plassering, som begrenset kandidatfeltet. Over 20 kandidater ble akseptert av kunden over en periode på 2 måneder.

Eksempler på rekrutteringer:

  • Bygningsingeniør
  • Facility Support Manager
  • Ingeniør, Critical Facility
  • Kontrolingeniør, SME
  • Environment, Health & Safety – EHS coordinator
  • El-ingeniør, SME
  • Software utvikler
  • Løsningsarkitekt

Lessons learned: Kombinasjonen av Capax’ store nettverk og unike kunnskap resulterte i at samarbeidet var en suksess.

Olje og gass

Case: Pipe system design ingeniør til olje og gass industrien

Vår kunde manglet en dyktig pipe system ingeniør, som skulle ha erfaring innenfor fatique of materials & structural strenghts eller annen kvalifisert erfaring med numerisk analyse. Utfordringen var å finne en kandidat som kunne leve opp til kravet om ansiennitet samt hadde relevant erfaring innenfor industrien.

Med hjelp fra Capax fant kunden en kandidat på 1 måned.

Lessons learned: Kombinasjonen av Capax’ evne til å få headhuntede kandidater i snakk og kunnskapsdeling av innsikt i markedet omkring utfordrene tekniske ingeniørprofiler bidrog til at samarbeidet var en suksess.

%d bloggers like this: