Frilansere

Hvordan vi arbeider med frilansere

Capax har stor erfaring med å finne IT-spesialister og ingeniører på frilansnivå og har i mer enn 10 års arbeidet innenfor spesifikke fagområder som SAP ABAP, og IT-arkitektur samt maskinvare, automatisering, MES og Audio.

Vi hjelper dere med å matche med relevante og kompetente frilansere innenfor IT- og ingeniørbransjen som raskt kan settes i gang med arbeidsoppgavene. En frilansansettelse kan ende opp med en fast ansettelse hvis dette ønskes av begge parter.

Finn frilanser

Ønsker dere å ansette en faglig kompetent frilanser? Capax har en solid database og et sterkt nettverk av IT-spesialister og ingeniører som er klare for deres neste store prosjekt.

Vi finner erfarne kandidater som dere vil bli presentert for. Deretter foretar vi screeningsintervjuer, og dere avholder 2. samtale med de beste kandidatene til prosjektet.

Processen

Er du frilanser?

Er du frilanser eller ønsker å arbeide som frilanser, kan du registrere deg i vår database. Capax løser mer en 250+ oppgaver i året, og hvis din profil er interessant, vil en av våre konsulenter kontakte deg når det er en stilling som passer til dine kompetanser og ønsker.