Dine karrieremuligheter

Capax er spesialister i rekruttering i både IT- og ingeniørbransjen. Vi rekrutterer IT-spesialister, ingeniører og ledere til tekniske stillinger. Vi har et bredt og variert nettverk i inn- og utland, og har derfor fingeren på pulsen når det gjelder dine karrieremuligheter.

Vi har en stor database med CVer på potensielle kandidater, og passer du i stillingen, er du velkommen til å laste opp din CV. Din CV vil bli en del av vår interne CV-database, som kun er tilgengelig for våre medarbeidere.

Du er velkommen til å laste opp din CV uansett hvordan din jobbsituasjon ser ut, om du er aktiv eller passiv jobbsøkende. Hvis det er en relevant stilling som passer til din profil og kompetanse, vil vi kontakte deg. Du har også mulighet til å få kompetent sparring på din CV.

Senaste jobb

Rekrutteringsprosessen

Når du har lastet opp din CV i vår interne database, vil vi kontakte deg så snart det er en aktuell jobbmulighet som passer til din profil og kompetanse. 

Når vi kontakter deg angående en konkret stilling og du finner stillingen interessant, vil en av våre rekrutteringskonsulenter ta en uformell snakk med deg omkring den aktuelle stillingen.

Hvis det er en match mellom dine karrieremessige ønsker og kompetansekravene som stilles, vil vi ha en utdypende dialog med deg. Deretter vil du vanligvis bli presentert for kunden, evt. anonymt hvis du ønsker det.

Som utvalgt kandidat hos Capax tar et rekrutteringsforløp i gjennomsnitt 5-8 uker.