Utplasseringer

Avskjedigelse av en eller flere medarbeidere er vanskelig for både medarbeider og virksomhet. Det er mye å tenke på for begge parter, ikke minst å hjelpe den eller de berørte medarbeidere godt videre i karrieren, men også avlaste dere når det gjelder en vanskelig prosess.

Hos Capax er vi spesialister i rekruttering i både IT- og ingeniørbransjen. Vi har oversikt over bransjen og et bredt nasjonalt så vel som internasjonalt nettverk. Derfor tilbyr vi skreddersydde utplasseringsforløp hvor vi tar hånd om den eller de berørte medarbeiderne.

Alle utplasseringsforløp hos oss er individualiserte, basert på den enkeltes kompetanse, utviklingsmuligheter og ønsker. Det betyr at den avskjedigede medarbeideren får dyptgående sparring fra våre spesialiserte karrierekonsulenter og hjelpes godt videre i karrieren. I tillegg får den enkelte medarbeideren rådgivning omkring CV, jobbsøknad og aktivering av nettverk.

Processen

Forløp

BASIC

Et Basis-forløp innledes med utarbeidelse av en personlighetstest som kan hjelpe med avklaring av videre forløp, og som danner grunnlaget for prosessen.

I denne prosessen blir det tilknyttet en personlig karrierekonsulent, som vil være sparringspartner for den avskjedigede medarbeideren. Forløpet er tilpasset personlige ønsker og behov. Vi fokuserer på avklaring av den enkeltes kompetanse, mål og verdier.

PREMIUM

Et Premium-forløp innledes på samme måte med utarbeidelse av en personlighetstest som skal hjelpe med avklaring av videre forløp og fortsatt fungerer som hovedpunktet for forløpet.

I dette forløpet blir det også tilknyttet en personlig karrierekonsulent og i tillegg kommer et ekstra nivå med aktivering av et profesjonelt nettverk, som bidrar med sparring og inspirasjon. Forløpet settes sammen slik at det avdekker den enkeltes behov og ønsker.

EXECUTIVE

Dette forløpet er skreddersydd for ledere. Et Executive-forløp innledes på samme måte som de to andre forløpene. Først utarbeides en personlighetstest som skaper avklaring for videre forløp og deretter fungerer som hovedpunkt for resten av prosessen.

I dette forløpet vil den avskjedigede lederen ha kontakt med rådgivere med stor innsikt i lederes jobbvilkår og jobbmarkedet, med inngående kjennskap til de utfordringene og vurderingene man har som jobbsøkende.

Vil du vite mer om utplasseringer hos Capax?

Kontakt

Capax Marianne

Marianne Petersen

Chief Recruitment Consultant & Team Lead