Hvem er Capax?

I Capax legger vi stor vekt på å gi våre ansatte ansvar og mulighet til å jobbe med kunder på ulike nivåer. Flertallet av våre konsulenter jobber direkte med toppledere i større organisasjoner. For å lykkes med dette jobber vi med månedlig kunnskapsdeling. Både gjennom interne og eksterne foredragsholdere får våre konsulenter større innsikt i de siste trendene på markedet, og kontinuerlig opplæring i spennende spesialiteter. Dette holder våre konsulenter oppdatert med kunnskap og god forståelse for de ulike fagområdene.

Capax ligger på Orient Plads 1, kun et steinkast fra T-banestasjonen. Med rom og balkong rett ved vannet tilbyr vi ansatte både kaffe og lunsj, med god utsikt.

Historien

2010

Capax blir etablert av IDAs datterselskap, Teknologiens Mediehus i samarbeid med Christina Just som respons på den stigende etterspørselen i markedet etter IT-spesialister, ingeniører og ledere med teknisk bakgrunn. Dette er et sterkt ståsted for å bygge opp Danmarks ledende hus for spesialistsøk på grunn av det tette samarbeidet.

2017

Capax blir det største ingeniørsøkehus i Danmark.
For andre år på rad mottar Capax Børsens Gaselle som en av landets raskest voksende selskaper.

Styret i Capax blir profesjonalisert med tiltredelsen av Henrik Winther som er Executive Vice President for COWI Danmark.

2019

Capax blir etter et ledelsesoppkjøp en selvstendig konsulentvirksomhet med et ønske om å kunne forfølge forretningsmuligheter innenfor nye spesialistområder. I samme omgang tiltrer Emil Plaugmann i partnerkretsen. Emil har vært en del av Capax siden 2010 og vært med på å bygge opp Capax.  

Vårt mål

Bærekraft

Hos Capax har vi et dedikert mål om å bli så bærekraftige som mulig. Vi finner stor inspirasjon hos samarbeidspartnere som f.eks. Novo Nordisk og Energinet jobber begge mot energioptimalisering og avfallsreduksjon.

Mangfold

Vi har signert The Gender Diversity Pledge og forplikter oss herved til at vi vil gjøre en aktiv innsats for å få mer lik kjønnsfordeling inn i næringslivet, spesielt i lederkorridorene og i styrene.

Kulturen & verdiene

Vi har en «vi kan»-mentalitet. Vår ambisjon er å løse alle oppgaver uansett vanskelighetsgrad, og det er en ambisjon vi legger stor stolthet i å etterleve.

Vi har suksess med å besette komplekse stillinger fordi vi ser enhver oppgave som et samarbeid hvor vi stiller vår hjelp og ekspertise til rådighet. Vi har en ærlig tilnærming til oppgaven, hvor vi med våre kompetanser og bransjekunnskap forteller hva som kan og ikke kan la seg gjøre. Det er viktig at vi oppnår enighet om stillingen og hva som er mulig, før vi engasjerer oss i oppgaven.

Vi tror på ryddighet og på likeverdig samarbeid. Vi fungerer som deres samarbeidspartner og er stolte over våre solide og langvarige kunderelasjoner. Vi vil gå langt for å sikre at dere er førnøyde, og at vi når i mål med alle våre rekrutteringer.

Det er viktig for oss at vi er den riktige matchen for dere.

Våre konsulenter

Høyt spesialiserte konsulenter

Våre konsulenter er dypt spesialiserte innenfor headhunting av IT-spesialister, ingeniører og tekniske ledere. Vi løser også konsulentoppgaver i forbindelse med rekrutteringsprosesser, utplasseringer og bruk av frilansere

Alle konsulenter har som minimum en mastergrad og er blant de beste i sin årgang. Som de eneste i bransjen tilbyr vi et graduate-program hvor våre nye medarbeidere får hele rekrutteringsverktøykassen og blir bygget opp som konsulenter. På den måten sikrer vi at de forstår bransjen til bunns og får den riktige treningen i å rekruttere de ønskede profilene.

Kontakt oss

Christina Just

Managing partner

Emil Plaugmann

Partner

Capax Sine

Sine Jelle

Senior Recruitment Consultant & Team Lead

Capax Marianne

Marianne Petersen

Cheif Recruitment Consultant & Team lead

Rikke Barlund Hansen

Senior Recruitment Consultant & Ass. Team lead

Henriette Dalsgaard Busch

Digital Marketing Manager

William Pokriva

Senior Recruitment Consultant

Xenia Reimers Rosiak

Senior Recruitment Consultant

Freja Heltborg

Senior Recruitment Consultant

Simone Wind Lindegaard

International Recruitment Consultant

Line Kejser

International Recruitment Consultant

Monika Hürtig

International Recruitment Consultant

Aleksander Lundsted

International Recruitment Consultant

Maria Benedicte Lind

International Recruitment Consultant