Cases / IT-myndighet

IT-myndighet

Rekruttering til Danmarks største IT-myndighet

Capax har vært en del av rekruttering av forretningskritiske IT-profiler i en kompleks offentlig organisasjon med et tungt teknisk oppsett.

Capax har i mer enn 5 år fungert som HR-partner for en av Danmarks største offentlige it-organisasjoner, og gjør det fortsatt. Rekrutteringene har omfattet teknisk tunge profiler som f.eks. løsnings- og systemarkitekter, Machine Learning Tech Leads, samt direktører og underdirektører innenfor det tekniske området og kandidatfelt med SAFe erfaring.

Danmarks største offentlige IT-organisasjon ivaretar mange samfunnskritiske oppgaver og har dermed fortløpende behov for forskjellige kompetente spesialister. I tillegg til høy teknisk spesialistkunnskap er det felles for kandidatene at de skal kunne snakke dansk, noe som reduserer det geografiske området og kan gi utfordringer.

Oppgaven krevde en god forståelse for offentlige rekrutteringer og hvilke kandidater som var relevante for de enkelte stillingsbetegnelsene og som også befant seg innenfor lønnsrammen.

Learnings

Ved å se utenfor de opplagte fagområdene og vellykket blande junior- med seniorprofiler, har det lykkes Capax å finne relevante kandidater til alle stillingene.

Kontakt oss

Kontakt

Capax Sine

Sine Jelle

International Recruitment Consultant & Team Lead